Kazakos

×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Καλάθι ΑγορώνΤο καλάθι σας είναι άδειο.

Κατηγορίες

Εγγραφείτε στο newsletter

O λογαριασμός μου

PDFΕκτύπωση

Σύστημα Σιδερώματος Πίεσης 6bar με Δοχείο 1.7lt PressXpress VIN411X Breville

Breville PressXpress VIN411X Σύστημα Σιδερώματος Πίεσης 6bar με Δοχείο 1.7lt
Το σύστημα σιδερώματος της εταιρείας Breville με συνεχόμενη παροχή ατμού 115 gr/min και δυνατότητα επιπλέον βολής ατμού με το πάτημα ενός κουμπιού, αφαιρεί ακόμα και τις πιο επίμονες τσακίσεις από όλα τα υφάσματα.
Διαθέτει λειτουργία ειδοποίησης που σας ενημερώνει πότε χρειάζεται καθαρισμό από τα άλατα.
Κρατώντας κάθετα το σίδερο μπορείτε να σιδερώνετε εύκολα κουρτίνες και ρούχα πάνω σε κρεμάστρες.
Τιμή πώλησης 129,00 €
skroutz_seapothema.png
Περιγραφή
  • Ισχύς: 2600W
  • Χωρητικότητα Δοχείου Νερού: 1700ml
  • Πίεση Ατμού: 6 bar
  • Παροχή Ατμού (Συνεχόμενη): 115gr/min
  • Αποσπώμενο Δοχείο Νερού
  • Βολή Ατμού (Boost): 245gr/min
Διαισθητική λειτουργία: Χάρη στην τεχνολογία soleTEMP, τα ρούχα σας θα είναι υπέροχα λεία – με μία μόνο ρύθμιση θερμοκρασίας, χωρίς να κινδυνεύουν να καούν
Σιδέρωμα με ισχύ: αντλία πίεσης με απόδοση 6 bar, συνεχής ατμός 115 g/min και εξαιρετικά ισχυρή ενίσχυση ατμού με 245 g/min για εξαιρετικά γρήγορο και πολύ ζεστό σιδέρωμα. Έτοιμο για χρήση σε μόλις 2 λεπτά: Ισχύς 2600 W για άμεση παραγωγή ατμού, ώστε να μπορείτε να μειώσετε το βουνό των ρούχων σας σε ελάχιστο χρόνο Εύκολη πρόσβαση σε δύσκολα σημεία: η μύτη ακριβείας κατευθύνει τον ατμό γύρω από καρφιά και κουμπιά.
Xάρη στην κεραμική σόλα πολλαπλών κατευθύνσεων, το σίδερο γλιστράει αβίαστα πάνω από τα ρούχα χωρίς να τσακίζει. ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ Εξαιρετικά μεγάλο αφαιρούμενο δοχείο νερού 5 γαλονιών με προειδοποίηση ξηρής λειτουργίας για εύκολη αναπλήρωση και μεγαλύτερο χρόνο σιδερώματος.
Το καλώδιο ρεύματος 1,9 m και ο εύκαμπτος σωλήνας ατμού 1,6 m παρέχουν υψηλή ευελιξία και ελευθερία κινήσεων Ασφαλής και εύκολος καθαρισμός: αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 5 λεπτά αδράνειας. έξυπνος δείκτης αφαλάτωσης και αυτοκαθαριζόμενος δίσκος για εύκολη συντήρηση

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1974 και πάνω από 30 χρόνια δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των επίπλων. Τα προϊόντα μας συνοδεύει πάντα εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας, ενώ δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο after sales service, φροντίζοντας για την εγκατάσταση του προϊόντος και την επίλυση κάθε προβλήματος.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

210 4614545
210 4625370
210 4628485

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 112, ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ TK. 18545

 

eurobank logo.jpg