Kazakos

×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Καλάθι ΑγορώνΤο καλάθι σας είναι άδειο.

Κατηγορίες

Εγγραφείτε στο newsletter

O λογαριασμός μου

PDFΕκτύπωση

2149-17-BKBL Βαλίτσα Καμπίνας Τρόλεϊ Μαύρο-Μπλε Sunrise Bags

Με βάρος μόλις 1kg, υβριδική κατασκευή από βαλλιστικό νάιλον χωρίς σκληρό πλαίσιο και 2 ρόδες, θα πάει παντού μαζί σας, ακόμα και στα απαιτητικότερα ταξίδια σας. Δεκτή ως χειραποσκευή από όλες τις αεροπορικές. Εγγραφείτε για - 5%. Δωρεάν αποστολή.
Τιμή πώλησης 23,28 €
skroutz_1-3days.png
Περιγραφή

Χειραποσκευή Τρόλεϊ με 2 ρόδες, μαύρο-μπλε, Sunrise Bags 2149-17-BKBL Eclipse

 

Είναι τόσο ελαφριά και εύκολη στον χειρισμό που θα σας εντυπωσιάσει.

Εσείς που ταξιδεύετε συχνά και ξέρετε τι χρειάζεστε μαζί σας ή εσείς που λατρεύετε τις διήμερες εκδρομές και θέλετε μια αποσκευή εξίσου ευέλικτη, θα βρείτε τον τέλειο βοηθό για τα ταξίδια σας. Είναι ιδανική ακόμα και ως συμπληρωματική αποσκευή καμπίνας αεροπλάνου, μέσα στο πλοίο ή στο λεωφορείο για τα προσωπικά σας είδη, καθώς είναι μικρή και ελαφριά.

Βέβαια μη σας ξεγελά το μέγεθος και το βάρος της. Είναι φτιαγμένη για σκληρές συνθήκες. Είναι κατασκευασμένη από βαλλιστικό νάιλον το οποίο αναπτύχθηκε για προστασία από τα θραύσματα σφαιρών και πυρομαχικών. Έτσι θα αντέξει εύκολα τις κακουχίες και των απαιτητικότερων ταξιδίων και εσείς θα είστε σίγουροι ότι τα προσωπικά σας αντικείμενα θα μείνουν προστατευμένα. 

Το μικρό της βάρος, μόλις 1 Kg, οφείλεται στην ειδική υβριδική της κατασκευή χωρίς σκληρό πλαίσιο που σας δίνει μια στιβαρή βαλίτσα χωρίς βαριά σίδερα. 

  • Τηλεσκοπική λαβή που κρύβεται εντελώς μέσα στη βαλίτσα
  • 2 Ροδάκια
  • Υβριδική: χωρίς σκληρό πλαίσιο 
  • Κατασκευή από βαλλιστικό νάιλον
  • Διαστάσεις (ΥxΜxΠ): 42 x 30 x 19cm
  • Βάρος: 1kg
  • Χωρητικότητα: 23,9 Lt
  • Δεκτή από τις αεροπορικές εταιρίες  (ακόμη και τις αυστηρότερες)

Διατίθεται σε δύο επιπλέον χρώματα: Μοβ και Κόκκινο

 

Η Sunrise bags είναι μία από τις ηγετικές εταιρίες αποσκευών της Βρετανίας. Με τεχνογνωσία και παράδοση 2 δεκαετιών, έχει αναπτύξει μια ασυναγώνιστη γκάμα ποιοτικών, επώνυμων προϊόντων που περιλαμβάνουν βαλίτσες, όλων των ειδών, χειραποσκευές, δερμάτινες τσάντες, πορτοφόλια, καροτσάκια για ψώνια και αξεσουάρ ταξιδίου. Η επιτυχία της Sunrise bags στηρίζεται στη δέσμευση να προσφέρει ό,τι πιο νέο σε σχεδιασμό και στυλ σε ασύγκριτες τιμές. 

 

 

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1974 και πάνω από 30 χρόνια δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των επίπλων. Τα προϊόντα μας συνοδεύει πάντα εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας, ενώ δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο after sales service, φροντίζοντας για την εγκατάσταση του προϊόντος και την επίλυση κάθε προβλήματος.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

210 4614545
210 4625370
210 4628485

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 112, ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ TK. 18545

 

eurobank logo.jpg